Wednesday, October 19, 2016

Realiti Produk Kosmetik Di Malayisa

Saya nak copy ayat yang ni je, ia realiti di malaysia..

Satu agi, korang jgn mudah percaya kepada produk kosmetik walaupun ada KKM.Ini kerana di MALAYSIA ni ada kilang2 yng memberi khidmat utk sesiapa yang nak kelaurkan produk sendiri tak kiralah produk skin care ke, pemutih ke semualah , anda hanya perlu bayar utk pakej2 tertentu.Pengasas kosmetik ni kebanyakannya semua based atau bahan produk yg sama, mereka cuma tukar packaging dan selebihnya adalah kekuatan pada MARKETING, kalau marketing menjadi dan meletop maka juta2 lah masuk akaun.Boleh tanya sendiri, jutawan2 kosmetik segera ni, tanya depa, kat mana kilang sendiri yg hasilkan produk anda? tunjuk alamat kilang dan sijil pengesahan bahawa kilang itu dimiliki oleh anda, mudah sahaja.Bersepah kat luar sana keluarkan produk sendiri, padahal semuanya dari kilang yg sama sahaja.Tak percaya ke? Sila buat kajian.

sumber: norhanita