Anggur Ajaib Menyelesaikan Pelbagai Penyakit

Tuesday, July 26, 2016

Orang Business Gila Update Status Facebook ?


Orang bisness ni memang selalu update status. Sehari berkali kali update 
Beli apa update, makan apa update, p mana pun update.Sebab apa tau? Tu la soft skill dalam bisness!

Orang yang tak faham, mesti akan kata puak2 ni riak..Nak menunjuk2.. Acah-acah macam depa ja yang ada..

Sebenaq, benda2 ni perlu!
Salah satu dari strategi bisness.

Lagi satu, semua status orang bisness ni semua happy. Hipokrit kan!

Sebenaqnya, aura positif tu sangat perlu untuk kembangkan bisness!
Bila asyik merungut, fikir masalah ja, kita tak kan move on.
Nak maju dalam bisness, set minda!
Masalah semua, flush dalam lubang j....
Pikiaq benda yang happy ja ūüėČ

nak bisnes di FB, wall mesti aktif kalau sunyi sepi orang nak membeli pun takut sebab lani banyak sangat penipuan on9..aktif update bkn bermakna kerja rumah tak berjalan anak²terabai..tapi pandai2 lah gunakan masa tu.ni bila tengok aktif fb mcm² kata..aktif pun takpe janji duitt masukk ye dakkk..



No comments:

Post a Comment