Produk Shaklee Tahap Super Saiya ?



Kenapa Vivix ni Super Power?
Adekah Sbb ada Kuasa Saiya?

ini kisah benar,

ade lah sorg aunty ni dah amalkan Vivix. Alhamdulillah, kesannya positif. Tapi kemudian dia tukar ke produk Pam*** sebab ingatkan Vivix ni sama je macam minuman botani lain. Ye lah, murah sikit katanya...

Namun lepas dah cuba Pam*** tu sendiri, aunty ni cakap "eh, tak boleh ni. makan Pam*** takde apa-apa kesan. Kena Vivix jugak baru best" dan aunty ni pun kembali mengamalkan Vivix setiap hari sampai lah sekarang.

Kenapa Vivix ni Sebegitu POWER? Sampai boleh bantu merawat simptom kencing manis & macam2 Kanser? Sbb di bacakan Yasin Malam Jumaat?

Jawapannya sebab Vivix ni ada Resveratrol yang memulihkan sel badan kita sampai ke tahap paling jauh, DNA. Takde produk lain sehebat Vivix.

Mahal ?





Comments

Popular Posts