Anggur Ajaib Menyelesaikan Pelbagai Penyakit

Monday, March 12, 2012

Emas - Tukar duit kertas ke emas !!!

Hahaha, semua kecoh, sekarang ni, emas, perak, dinar, dirham. Ayo, apa ni wei. Hahaha. Korang pun tahu, duit kertas apa pun tarak, mengalami susut nilai, dan sebagainya. Setelah membaca banyak cerita pasal emas, aku pun dah mula tukar duit kertas ke emas. Macam macam blog sudah aku baca, ni kawan aku en Shahril Azhar, tokey Public Gold.





Tapi tadi, tukar duit tabung haji anak ke emas, Kami beli di Amsyiq Gold (AG). Tapi kenapa Amsyiq Gold ? heheh, lebih kurang je macam emas lain. Kalau ikut trading, Public Gold (PG) lagi ok. Tapi kenapa AG ? Satu benda yang best, ialah, dia ni antara yang offer ar-rahnu, PG tak. So, memang baguslah, kalau sesak sangat, bolehlah cagar emas tu dulu.


Hahaha, selain itu, VGMC pun bagus jugak, kalau korang minat pelaburan emas kat internet, tak mengecewakan. Bulan bulan , income masyuk hehehe.



Oklah, selamat beramal,  jom tukar duit ke emas

No comments:

Post a Comment